İçeriğe geç

Marmaray Ne Kadar Sürüyor

Gebze Halkalı Marmaray kaç dakika sürüyor?

MarmarayMarmaray B1 (Halkalı – Gebze & Ataköy – Pendik) S-Bahn frekansı8 dakika (Ataköy – Pendik) 15 dakika (Halkalı – Gebze)Seyahat süresi108 dakikaWeb .tr/marmarayHizmet22 diğer hat

Marmaray hattı kaç saat sürüyor?

Marmaray duraklarının isimlerini bildiğinizde ulaşım çok daha kolay hale gelir. Marmaray, Gebze ile Halkalı arasında 15 dakikalık yolculuk imkânı sunar. Marmaray’ın toplam 43 durağı vardır. Marmaray’daki en uzun güzergah 115 dakika sürer.

Yenikapı Bostancı Marmaray kaç dakika?

Bostancı ile Yenikapı arasındaki en hızlı yolculuk Marmara üzerinden genellikle 24 dakika sürer.

Yenikapı Pendik Marmaray kaç dakika?

Pendik ile Yenikapı arasındaki en hızlı yolculuk genellikle Marmara ile 49 dakika sürer. Web sitemizde Yenikapı – Pendik Marmaray için en iyi durakları, sefer saatlerini ve ücretleri bulun. Yenikapı istasyonu genellikle 06:00 ile 23:50 arasında çalışır. Güncel bilgiler için Tcdd web sitesini kontrol edin.

Üsküdar Gebze Marmaray kaç dakika?

#Marmaray ile Gebze-Üsküdar arası yolculuğunuzu 1 saat 9 dakikada tamamlayabilirsiniz. Siz en çok hangi duraklar arasında seyahat ediyorsunuz? İstanbul’da Hayat #VardığınızdaBaşlar. #TCDDTaşimacılık #YHT #Başkentray.

Marmaray ile Halkalı Söğütlüçeşme arası kaç dakika?

Halkalı ile Söğütlüçeşme arası Marmara üzerinden kaç dakika sürer? İki istasyon arasındaki en hızlı yolculuk 42 dakika sürer.

Marmaray ücreti ne kadar?

Vatandaşlar yeni ücret tarifesini merak ediyor. Marmaray uzun mesafe tren ücreti 33,20 liradan 39,17 liraya çıktı. Onaylanan zam teklifi kapsamında yüzde 18 zamla tam elektronik bilet ücreti 15 liradan 17,70 liraya, öğrenci ücreti 7,32 liradan 8,64 liraya, indirimli ücret ise 10,74 liradan 12,67 liraya çıkarıldı.

Kocaeli İstanbul arası Marmaray kaç saat?

MARMARAY | Marmaray ile 120 dakika süren Gebze-Halkalı istasyonları arasındaki mesafe ise 75,7 kilometre.

Marmaray gece çalışıyor mu?

Her hafta Cuma’dan Cumartesi’ye ve Cumartesi’den Pazar’a Marmaray güvenli ve hesaplı bir yolculuk için yanınızda! Keyifli yolculuklar dileriz. 🚈

Gebze Sirkeci Marmaray kaç dakika?

Gebze – Sirkeci Marmaray ile kaç dakika? Kalkıştan sonra Marmaray ile en hızlı yolculuk 77 dakika sürüyor.

Yenikapı Gebze arası kaç dakika Marmaray?

Yenikapı ile Gebze arası Marmara üzerinden kaç dakika? Gebze’ye Marmara üzerinden en hızlı yolculuk 79 dakika sürüyor. Ayrıca Yenikapı ile Gebze arasında çalışan Marmaray hakkında güncel bilgilere Tcdd web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Marmaray kaç dakikada bir kalkıyor?

Gebze-Halkalı arasında Marmaray seferleri 15 dakikada bir, Ataköy-Pendik arasında ise 8 dakikada bir sefer yapılıyor.

Yenikapı Tuzla Marmaray kaç dakika?

Yenikapı ile Tuzla arası kaç dakika? Tuzla ile Yenikapı arasındaki en hızlı yolculuk Marmara ile 66 dakika sürüyor. Yenikapı – Tuzla Marmaray için en iyi durakları, seferleri ve ücretleri web sitemizden bulun.

Yenikapı Kartal Marmaray ne kadar sürüyor?

Kartal ile Yenikapı arasındaki en hızlı yolculuk genellikle Marmara ile 45 dakika sürer. Yenikapı – Kartal Marmaray’dan en iyi durakları, feribotları ve ücretleri web sitemizden bulun.

Maltepe Yenikapı Marmaray kaç dakika?

Maltepe ile Yenikapı arasındaki en hızlı yolculuk Marmara ile normalde 34 dakika sürer. Yenikapı – Maltepe Marmaray için en iyi durakları, seferleri ve ücretleri web sitemizden bulun.

Gebze Halkalı Marmaray kaç TL?

Marmaray, İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını birbirine bağlıyor ve Gebze’den başlayıp Halkalı’da sona eren 76,6 km’lik bir güzergahta yolculara hizmet veriyor. Ağustos 2023’te Marmaray ücretleri; Tam bilet en kısa yolculuk için 15 TL, en uzun yolculuk için 33 TL’dir.

Yenikapı Halkalı arası Marmaray kaç dakika?

Halkalı ile Yenikapı arası Marmara üzerinden kaç dakika sürer? İki istasyon arasındaki en hızlı yolculuk 32 dakika sürer.

Yenikapı Gebze arası kaç dakika Marmaray?

Yenikapı ile Gebze arası Marmara üzerinden kaç dakika? Gebze’ye Marmara üzerinden en hızlı yolculuk 79 dakika sürüyor. Ayrıca Yenikapı ile Gebze arasında çalışan Marmaray hakkında güncel bilgilere Tcdd web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Gebze Sirkeci Marmaray kaç dakika?

Gebze – Sirkeci Marmaray ile kaç dakika? Kalkıştan sonra Marmaray ile en hızlı yolculuk 77 dakika sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir